search instagram arrow-down
Follow Lindas oas on WordPress.com

Kategori

Några gånger om året läser jag mitt horoskop. Sällan medvetet, jag läser det när det finns med i en tidning eller när kommer över det på någon internetsida. Brukar inte lägga sås tor vikt på det men dagens horoskop ger mig en bekräftelse. För ca 12 timmar sedan beslutade jag mig för att tacka nej till ett projekt.

Att jag sedan kommer över detta horoskop får mig att reagera. Ibland behövs det skrivna ordet mer än tanken för att kunna ta ett beslut och stå fast vid ett beslut.

Det finns många saker att besluta om och just nu har jag många delar på min tallrik. Jag kommer att välja de projekt som ger mig energi, glädje och som utvecklar mig i den riktning jag vill gå.

*******************************************

Horoskop från ELLE

Onsdag 27/2 2019

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som sällan drar dig undan en utmaning men idag undviker du att säga ja när en chef ger dig ett förslag på ett väldigt omfattande men intressant projekt. Du känner att det inte finns tid för den typen av engagemang i ditt liv just nu.

🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂

*******************************************

Har du läst ditt horoskop för idag?

Känner du igen dig?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lite roligt är det och nog finns det anledningar till varför saker dyker upp just då, det där med ödet det är underligt.

På astrologi.nu finns det mycket intressant att läsa om stjärntecken, det är lite underhållande att läsa om mig som är skorpion. Tex

Skorpionen är de häftiga känslornas stjärntecken. Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd, men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Skorpioner dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen.

Ooops inte så bra för någon som ska ta det lugnt och göra en sak i taget. Bra material att reflektera på.

Tänk om stjärntecken spelar mer roll än vad jag tror!?

Ha en bra dag!

Kram ⭐️

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: