Det här med horoskop

Några gånger om året läser jag mitt horoskop. Sällan medvetet, jag läser det när det finns med i en tidning eller när kommer över det på någon internetsida. Brukar inte lägga sås tor vikt på det men dagens horoskop ger mig en bekräftelse. För ca 12 timmar sedan beslutade jag mig för att tacka nej till ett projekt.

Att jag sedan kommer över detta horoskop får mig att reagera. Ibland behövs det skrivna ordet mer än tanken för att kunna ta ett beslut och stå fast vid ett beslut.

Det finns många saker att besluta om och just nu har jag många delar på min tallrik. Jag kommer att välja de projekt som ger mig energi, glädje och som utvecklar mig i den riktning jag vill gå.

*******************************************

Horoskop från ELLE

Onsdag 27/2 2019

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som sällan drar dig undan en utmaning men idag undviker du att säga ja när en chef ger dig ett förslag på ett väldigt omfattande men intressant projekt. Du känner att det inte finns tid för den typen av engagemang i ditt liv just nu.

🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂

*******************************************

Har du läst ditt horoskop för idag?

Känner du igen dig?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lite roligt är det och nog finns det anledningar till varför saker dyker upp just då, det där med ödet det är underligt.

På astrologi.nu finns det mycket intressant att läsa om stjärntecken, det är lite underhållande att läsa om mig som är skorpion. Tex

Skorpionen är de häftiga känslornas stjärntecken. Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd, men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Skorpioner dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen.

Ooops inte så bra för någon som ska ta det lugnt och göra en sak i taget. Bra material att reflektera på.

Tänk om stjärntecken spelar mer roll än vad jag tror!?

Ha en bra dag!

Kram ⭐️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: