search instagram arrow-down
Follow Lindas oas on WordPress.com

Kategori

En sömnlös natt resulterade i att jag läste mitt horoskop och fick jag flashbacks till tonåren.

Brukar inte lägga så stor vikt på det men dagens horoskop ger mig en bekräftelse. För ca 12 timmar sedan beslutade jag mig för att tacka nej till ett projekt. Det är inte enkla saker att säga nej när jag kanske skulle kunna ta mig an projektet. Fast då blir det på bekostnad av sådant jag faktiskt vill göra. Det finns många saker att besluta om och just nu har jag många ingredienser på min tallrik.

Humor är viktigt för mig och när det blir för mycket försvinner humor och skrattet fort, stress och irritation tar plats istället. Det är inte sådant liv jag vill ha utan jag vill delta i projekt som ger mig energi, glädje och som utvecklar mig i den riktning jag vill gå. Detta kommer att blir bra och ingen säger att det är lätt⭐️

Att jag sedan kommer över detta horoskop får mig att reagera. Ibland behövs det skrivna ordet mer än tanken för att kunna ta ett beslut eller som i detta fall stå fast vid ett beslut.

*******************************************

Horoskop från ELLE

Onsdag 27/2 2019

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som sällan drar dig undan en utmaning men idag undviker du att säga ja när en chef ger dig ett förslag på ett väldigt omfattande men intressant projekt. Du känner att det inte finns tid för den typen av engagemang i ditt liv just nu.

🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂

*******************************************

Lite roligt är det och nog finns det anledningar till varför saker dyker upp just då.

Har du läst ditt horoskop för idag?

På astrologi.nu finns det mycket intressant att läsa om stjärntecken. Tänk om stjärntecken spelar mer roll än vad jag tror!?

Ha en bra dag!

Kram ⭐️

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: