Kan man bli förkyld när det är varmt ute?

Min självömkan är rejält just nu. Dunderförkylning slog till från en timme till en annan, rösten är skrovlig och det låter som jag varit på världens fest/konsert. Om det ändå vore så.

Helt ärligt trodde jag inte att man kunde bli sjuk när det är vår, förkylningarna har avlöst varandra känns det som. Helt klart är att kroppen är i obalans och minsta lilla förkylning tar sådan energi.

Även om solen skiner, fåglarna kvittrar och blommorna blommar så blir det en innedag för mig idag. Filmer, dryck och något gott att smaska på, typ grönkål eller något liknande. Var så inspirerad när jag handlade sist att det inte finns någon sötsak hemma alls.

Kanske att det skulle kunna finnas en godbit i bilen i facket mellan sätena. Det måste undersökas. Så länge kurera jag mig med en drink av ingefära, citron och honung.

Jag är så tacksam över min familj. Igår kväll fick jag migrän och då ordnade Filip fotbad åt mig (mina fötter var visst lite smutsiga) sedan gick han till affären och fixade lite lakrits som jag brukar äta när jag får migrän. Elin kom och mös väldigt nära (liggandes på min rygg) och klappade mig på huvudet. Kärlek från barn är underbart ❤️❤️❤️

En helt annat sak som jag vill nämna är boken Happy Food, den känns väldigt aktuell och viktig. Den tar upp vikten av mat för att må bra. Något som för mig är intressant då mitt förhållande till mat är lite väl komplicerat. Boken kan behöva läsas flera gånger då det är mycket information om vår tarmflora. Tex hur vår kropp fungerar vid lugna situationer och hur kroppen reagerar vid stress. Återkommer en annan gång när jag har funderat mer på detta med tarmflora och hälsosam mat.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: