search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Min självömkan är rejält just nu. Dunderförkylning slog till från en timme till en annan, rösten är skrovlig och det låter som jag varit på världens fest/konsert. Om det ändå vore så.

Helt ärligt trodde jag inte att man kunde bli sjuk när det är vår, förkylningarna har avlöst varandra känns det som. Helt klart är att kroppen är i obalans och minsta lilla förkylning tar sådan energi.

Även om solen skiner, fåglarna kvittrar och blommorna blommar så blir det en innedag för mig idag. Filmer, dryck och något gott att smaska på, typ grönkål eller något liknande. Var så inspirerad när jag handlade sist att det inte finns någon sötsak hemma alls.

Kanske att det skulle kunna finnas en godbit i bilen i facket mellan sätena. Det måste undersökas. Så länge kurera jag mig med en drink av ingefära, citron och honung.

Jag är så tacksam över min familj. Igår kväll fick jag migrän och då ordnade Filip fotbad åt mig (mina fötter var visst lite smutsiga) sedan gick han till affären och fixade lite lakrits som jag brukar äta när jag får migrän. Elin kom och mös väldigt nära (liggandes på min rygg) och klappade mig på huvudet. Kärlek från barn är underbart ❤️❤️❤️

En helt annat sak som jag vill nämna är boken Happy Food, den känns väldigt aktuell och viktig. Den tar upp vikten av mat för att må bra. Något som för mig är intressant då mitt förhållande till mat är lite väl komplicerat. Boken kan behöva läsas flera gånger då det är mycket information om vår tarmflora. Tex hur vår kropp fungerar vid lugna situationer och hur kroppen reagerar vid stress. Återkommer en annan gång när jag har funderat mer på detta med tarmflora och hälsosam mat.

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: