search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Jag har letat lite här och letat lite där och jag tror faktiskt att jag har hittat den, den inre motivationen. Den visar sig då och då och ger mig positiva glimtar av vad jag faktiskt kan åstadkomma.

Efter en lång och intensiv dag var jag galet trött innan kl 19. Det var min tur att lägga två åringen och hon hade mer energi än jag vill jag lova. Efter en timme och en extra flaska välling somnad hon som en stock. Själv gick jag upp i varv och började googla runt på internet. Slutade med några inköp av olika smaker proteinpulver.

Inköpen av proteinpulver beror helt och hållet podcasten styrkelabbets influenser bl.a. från avsnittet då de pratar om bättre muskeltillväxt hos kvinnor som äter mer protein. Nu ska jag bara börja träna 😉

Ytterligare en fördel med proteinpulver är att jag har fler smaker till mina smoothiebowls

 

Åter till min inre motivation och hur jag hittade den. Jag tror det beror på att jag tog kontrollen över min situation. Jag bestämde mig för att ta ledigt några dagar. Ångestfylld och smått nervös ringde jag samtalet och jag var helt ärlig, öppen med min situation och bemötandet var positivt. Det är tack vare mig själv och mitt mod och min tanke på förändring för att må bättre som jag hittade gnistan igen, tron på mig själv och att jag faktiskt är bra. (Man är sin värsta fiende ibland.)

Egentligen är det helt galet att man som ”sjuk” ska få kämpa så mycket med att få hjälp och att andra människor ska bestämma när du är redo att börja arbeta igen. När är man berättigad hjälp? Ringde vårdcentralen i veckan för att få boka en läkartid och tidsbokningen var stängd pga omorganisation, kanske måndagen den 30/4 kunde de öppna tidsbokningen. Akuttider fanns men jag ville träffa ”min” läkare som följt mig från början men se, det gick icke.

Motgång föder framgång sägs det och detta kanske var mitt startskott.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: