Motivator

Jag har letat lite här och letat lite där och jag tror faktiskt att jag har hittat den, den inre motivationen. Den visar sig då och då och ger mig positiva glimtar av vad jag faktiskt kan åstadkomma.

Efter en lång och intensiv dag var jag galet trött innan kl 19. Det var min tur att lägga två åringen och hon hade mer energi än jag vill jag lova. Efter en timme och en extra flaska välling somnad hon som en stock. Själv gick jag upp i varv och började googla runt på internet. Slutade med några inköp av olika smaker proteinpulver.

Inköpen av proteinpulver beror helt och hållet podcasten styrkelabbets influenser bl.a. från avsnittet då de pratar om bättre muskeltillväxt hos kvinnor som äter mer protein. Nu ska jag bara börja träna 😉

Ytterligare en fördel med proteinpulver är att jag har fler smaker till mina smoothiebowls

 

Åter till min inre motivation och hur jag hittade den. Jag tror det beror på att jag tog kontrollen över min situation. Jag bestämde mig för att ta ledigt några dagar. Ångestfylld och smått nervös ringde jag samtalet och jag var helt ärlig, öppen med min situation och bemötandet var positivt. Det är tack vare mig själv och mitt mod och min tanke på förändring för att må bättre som jag hittade gnistan igen, tron på mig själv och att jag faktiskt är bra. (Man är sin värsta fiende ibland.)

Egentligen är det helt galet att man som ”sjuk” ska få kämpa så mycket med att få hjälp och att andra människor ska bestämma när du är redo att börja arbeta igen. När är man berättigad hjälp? Ringde vårdcentralen i veckan för att få boka en läkartid och tidsbokningen var stängd pga omorganisation, kanske måndagen den 30/4 kunde de öppna tidsbokningen. Akuttider fanns men jag ville träffa ”min” läkare som följt mig från början men se, det gick icke.

Motgång föder framgång sägs det och detta kanske var mitt startskott.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: