Vårens fördelar ur ett föräldrarperspektiv

Jag älskar när våren dyker upp, snön smälter, värmen kommer, grönskan visar sig igen och det blir glesare i klädhyllan i hallen. Tänk så lätt det var att hålla ordning innan barnen. Det var så luftigt och var sak hade sin plats. Med barn nummer tre har jag kapitulerat helt. Det är knappt så att mitt sovrum är mitt eget just nu.

Söker en ny oas i mitt egna hem – tror rummet längst in, nere i källaren ska få sig ett ansiktslyft. Jag måste göra det i hemlighet så ingen får för sig att lägga beslag på det. Tidigare har det varit ett musikrum men nu har instrumentet flyttat upp en våning eller två. Jag tänker mig en yogastudio med litet kontor och gärna en inglasad del, några speglar så jag kan se mina graciösa försök till handstående. Dock väldigt stor riska att bli upptäckt.

Får nog helt enkelt krypa in under verandan och ta mig en stunds egentid. Fast stor risk att den lilla upptäcker mig och tycker att det är ett fantastiskt ställe att bygga koja på. Nej jag måste ha en mer hållbar plan.

Barnen har börjat vara ute mer spontant och röran inne bli mindre (iaf ibland) Minstingen har kommit till den åldern då duplo är på tapeten. Lättast att hitta rätt legobit är att hälla ut allt lego på golvet, tydligare överblick och härligt med alla färgerna. Själv ser jag det som en lite ”skön” stunds massage när jag råkar trampa på en legobit. Den bästa biten att trampa på är de platta lite större bitarna 4*8 för den berör hela mittdelen av fotsulan. 👍🏼

Sol ute sol inne sol i hjärta och i sinne…

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: