search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Vårens fördelar ur ett föräldrarperspektiv

Jag älskar när våren dyker upp, snön smälter, värmen kommer, grönskan visar sig igen och det blir glesare i klädhyllan i hallen. Tänk så lätt det var att hålla ordning innan barnen. Det var så luftigt och var sak hade sin plats. Med barn nummer tre har jag kapitulerat helt. Det är knappt så att mitt sovrum är mitt eget just nu.

Söker en ny oas i mitt egna hem – tror rummet längst in, nere i källaren ska få sig ett ansiktslyft. Jag måste göra det i hemlighet så ingen får för sig att lägga beslag på det. Tidigare har det varit ett musikrum men nu har instrumentet flyttat upp en våning eller två. Jag tänker mig en yogastudio med litet kontor och gärna en inglasad del, några speglar så jag kan se mina graciösa försök till handstående. Dock väldigt stor riska att bli upptäckt.

Får nog helt enkelt krypa in under verandan och ta mig en stunds egentid. Fast stor risk att den lilla upptäcker mig och tycker att det är ett fantastiskt ställe att bygga koja på. Nej jag måste ha en mer hållbar plan.

Barnen har börjat vara ute mer spontant och röran inne bli mindre (iaf ibland) Minstingen har kommit till den åldern då duplo är på tapeten. Lättast att hitta rätt legobit är att hälla ut allt lego på golvet, tydligare överblick och härligt med alla färgerna. Själv ser jag det som en lite ”skön” stunds massage när jag råkar trampa på en legobit. Den bästa biten att trampa på är de platta lite större bitarna 4*8 för den berör hela mittdelen av fotsulan. 👍🏼

Sol ute sol inne sol i hjärta och i sinne…

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: