Ångestens grotta

Gör ett besök i ångestens grotta…

De fysiska besvären tilltar, andningen känns jobbigare, den ligger högre upp måste aktivt tänka på att andas med magen. Jag vill inte bli sjuk/sjukare.

Tempot har höjts utan att jag tänkt på det. Måste tänka om, måste tänka nytt för att orka och för att få vara mig.

Jag vill gå till jobbet och känna mig redo, delta i planering och tänka långsiktigt. Jag vill så mycket, har så många idéer, jag kan.

Lyssna till signalerna, vila, aktiv vila. Ligg kvar i sängen, vicka på tårna och lyssna på fågelkvittret, sluta skräna måsar.

Ångestens grotta börjar kännas mindre främmande men jag tror ändå att jag ska dö när den starka kroppsliga känsla tar över min kropp.

Vad är det jag vill fly från? Vad är det för tankar som får min kropp att reagera såhär?

Hörde någon säga: Byt ut måste till vill så blir det lättare. Men om vill inte orkar hur gör jag då?

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: