Oro

fullsizeoutput_67

Det finns bra dagar och det finns mindre bra dagar. Denna vecka har varit en mindre bra vecka en rejäl utmaning, ångesten har gripit mig i sin linda. Det var länge sedan nu men tre dagar i rad har jag vaknat med ångestkänslor, sömnen har varit störd och jag längtar efter att få känna mig utvilad när jag vaknar. Tycker fortfarande att det är jobbigt att prata om mitt liv för vem ska jag prata med och vem är egentligen intresserad? Allas liv bara flyter på i en stark ström, jag vill ha lugnare vatten med skön sandstrand och en svag bris i solens värme och det är bara jag som kan se till att det blir så.

Läser mycket om hur andra har förändrat sitt liv efter utmattning och en sak är gemensamt att vi alla har hamnat i svackor/bakslag för att vi plötsligt känt oss som oss själva igen. Tempot har höjts och i början går det bra men sedan kommer signalerna och plötsligt är tröttheten, förvirringen, ångesten och rastlösheten där igen. Hur gick det här till? Jag kommer inte att kunna göra som jag gjort för det mår jag inte bra av men hur gör jag då? Vad förändrar jag eller har jag redan börjats förändra för att jag tänker detta och att jag inte klarar av det höga tempot. Hur ska jag klara av familjeliv, arbete och återhämtning utan att hamna i detta gissel av oro, negativa tankar och oförmågan till att ta beslut. Jag som alltid varit så beslutsam och stått på mig, nu är perspektiven för många, vad är egentligen bra? Många tankar är det och fler lär det bli.

Till dig som varit eller är utmattad hur finner du balansen, vill gärna höra om er resa. Om inte annat länka till er blogg så att jag kan få ta del av era tankar och funderingar. Ensamheten är värst men samtidigt så skön.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: