search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Oro

fullsizeoutput_67

Det finns bra dagar och det finns mindre bra dagar. Denna vecka har varit en mindre bra vecka en rejäl utmaning, ångesten har gripit mig i sin linda. Det var länge sedan nu men tre dagar i rad har jag vaknat med ångestkänslor, sömnen har varit störd och jag längtar efter att få känna mig utvilad när jag vaknar. Tycker fortfarande att det är jobbigt att prata om mitt liv för vem ska jag prata med och vem är egentligen intresserad? Allas liv bara flyter på i en stark ström, jag vill ha lugnare vatten med skön sandstrand och en svag bris i solens värme och det är bara jag som kan se till att det blir så.

Läser mycket om hur andra har förändrat sitt liv efter utmattning och en sak är gemensamt att vi alla har hamnat i svackor/bakslag för att vi plötsligt känt oss som oss själva igen. Tempot har höjts och i början går det bra men sedan kommer signalerna och plötsligt är tröttheten, förvirringen, ångesten och rastlösheten där igen. Hur gick det här till? Jag kommer inte att kunna göra som jag gjort för det mår jag inte bra av men hur gör jag då? Vad förändrar jag eller har jag redan börjats förändra för att jag tänker detta och att jag inte klarar av det höga tempot. Hur ska jag klara av familjeliv, arbete och återhämtning utan att hamna i detta gissel av oro, negativa tankar och oförmågan till att ta beslut. Jag som alltid varit så beslutsam och stått på mig, nu är perspektiven för många, vad är egentligen bra? Många tankar är det och fler lär det bli.

Till dig som varit eller är utmattad hur finner du balansen, vill gärna höra om er resa. Om inte annat länka till er blogg så att jag kan få ta del av era tankar och funderingar. Ensamheten är värst men samtidigt så skön.

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: