Hur gör jag rätt?

Jag skrivet detta för att påminna mig själv om vem jag är, var jag har varit och hur jag har förändrats.

Förändring är läskigt men när man inte har något val så måste jag acceptera, såhär är det.

Acceptans innebär att släppa på det du trodde var rätt och finna nya sätt för att må bra.

Det är en kamp, allt jag gjort ledde till detta, till den dagen till den stunden då det tog stop.

Det var ingen bula på vägen, det var ingen trasig bro, det var ingen vägg.

Bensinen tog slut och följderna i maskineriet många.

Jag var utom kontroll, kroppen skakade, tårarna rann och rastlösheten enorm.

Hur gör man för att sova när kroppen inte kan slappna av, för sover jag blir det bra.

Ibland kändes det som att jag inte fick luft, fruktansvärt obehagligt och innan jag förstod att det var ångest trodde jag att jag skulle dö.

Hur gör jag rätt, för att inte bli på samma sätt?

Duktig flicka som jag är och nu jag mig om livet lär.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: