search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Påsk 2018

Ett härligt påskfirande i sol fick vi. Svärmor bjöd på utsökt mat och fantastisk god tårta, min favorit. Som jag har längtat efter att få sätta tänderna i den. Hela dagen gick jag och sneglade och beundrade den.

I min vardag försöker jag äta mycket vegetariskt, inget tillsatt socker och hitta alternativ till vitt mjöl. Påskveckan har varit en vecka där godis funnits med varje dag. En bit till kaffet blev fem bitar. Så kan det vara och nu känner jag mig peppad att få ordning på min kost och aktivitet.

Det är såhär livet är och förbud när det gäller mat är svårt för mig. Det är bättre att fokusera på det hälsosamma och förstå att ibland blir det avstickare mot mindre hälsosam mat. Jag har lätt att döma mig själv och få mitt agerande till misslyckanden istället för att tänka: Jag väljer att äta detta nu, det är bara jag som kontrollerar vad jag stoppar i mig. I det långa loppet tror jag att mina beslut kommer att leda till hälsosammare val.

Nu ska vi fortsätta njuta av påsken, ta ett dopp i poolen och äta en bit tårta till!

🐣Glad Påsk🐣

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: