Fredag – familjen och jag

WOW!

Utmaning antagen. Har försökt behålla lugnet och lämnat tankarna om jobbet på jobbet. Har lyckats bra. En hel vecka har jag arbetat halvtid, pluggat och jonglerat familjelivet.

No shit this is hard!

Bara att gå upp kl 6:30 och behöva vara redo 7:45 istället för 8:15 är stor skillnad. Det blev en omställning för hela familjen. Åter dags att kapa banden till curlingföräldern som jag haft lyxen att vara hela hösten. Att låta barnen komma försent och glömma saker är en del av verkligheten och vardagen. Älskade barn, ni kan så mycket❣️

………………………………………………………………………….

Jag har fått förmånen att lära känna sju nya individer. Vi har pratat om olika kulturer, skillnader – likheter, framtid – möjligheter, planerat – strukturerat och druckit kaffe. Inte konstigt att min hjärnan är trött.

Med spänning ser jag fram emot måndagen, det är alltid en nervositet att träffa nya människor och framför allt förtroendet som jag ges. Det vill jag förvalta väl.

Jag har försökt att skapa ett lugn i mig själv. En bra struktur och tydlig kommunikation gör att ingen behöver undra. Våga fråga har jag hört en massa och jag har anammat det. Vi har alla våra erfarenheter och gör olika. Att lyfta funderingar minskar trycket i hjärnan och ordningen infinner sig.

Det blir som det blir.

Att kontrollera framtiden är inget jag kan, därför har jag försökt att se det för var det är. En start, ett nytt blad eller en tom bok som jag med mina kollegor fyller med tankar, reflektioner och nyfikenhet.

Vad har du lärt dig denna vecka?

………………………………………………………………………..

Trevlig fredag!

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: