search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Trädgården är så vacker

Beror det på ålder eller beror det på den långa vintern och längtan efter sommar som gör att jag uppskattar vår trädgård och naturen runtomkring. Det är så vackert ute, med varierande färger och olika nyanser av grönt. Kanske ska skriva en bok, 50 nyanser av grönt och hur du bäst njuter i en trädgård 😉

Att vakna på morgonen till sol och fågelkvitter är ljuvligt och att sedan fortsätta dagen med att promenera i skogen med familjen var riktigt skönt. Att det var en massa tjafs och gnabb mellan barnen innan vi åkte är som bortblåst nu. (Tv-spels paus är dock ett faktum) Hoppas på en lugn vecka. Gissa vem som är först hemma från jobbet alla dagar denna vecka? Jo jag, så vi kommer att träna på tålamod och argumentation kommande dagar. Vi köpte ett till tv-spel för att slippa bråket om vems tur det var. Konsekvensen på det är att de istället bråkar om vem som inte hjälpte vem när de spelar i samman onlinespel. Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer. De börjar bli riktigt starka och envisa. Det går inte att säga titta vilken stor fågel där borta när de blir osams längre. Förr var det en bra distraktion. Ja ja nog om det nu drar jag till kojs. Natti natti 💗

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: