Barn är mindfullness och det är bra

Jag kommer ofta på mig själv att jag ska hjälpa mina barn när de ska förklara. Jag försöker ligga steget före men det stjälper mer än det hjälper. Jag vill att de ska vara sina egna individer och inte en kopia av mig. Jag vill att mina barn ska bli säkra och trygga i sig själva. Jag vill att de ska vara ödmjuka, vänliga, tro på sig själva och våga säga nej. Att välja det som gör att de mår bra. Det är ett sådant STORT ansvar vi föräldrar bär och det finns så mycket tillgänglig information i dagens sociala flöden som påverkar oss alla.

Hur lär jag mina barn att sålla mellan allt som kommer, hur lära jag mina barn att tro på sig själva även när andra inte gör det? Hur kan jag stötta mina barn att bli starka och trygga individer när jag som vuxen har svårt att sålla och välja rätt?

Jag stannar upp en stund, tittar och lyssnar, deras samtal är så kloka, deras funderingar är så aktuella. Jag grips av en enorm kärlek, de lever här och nu. Nästa uppgradering på tv-spelet, skapar musik tillsammans med sina kusiner med hjälp av GarageBand, de dansar flos och vill vara med och träna..Deras argument är svåra att stå emot och de säger faktiskt vad de tycker. Jag tror ändå att vi har lyckats rätt bra, så underbara skratt och tokigheter de gör som driver oss till vansinne nästan varje vecka.

Jag ska lära mig av barnen, stanna upp och vara här och nu även om det betyder att jag bara hinner göra två sandkakor innan de rivs. Nästa gång hinner jag kanske göra tre… Jag ska också tänka på att lyssna på vad de faktiskt säger för barn vet och har många kreativa lösningar.

Äskade barn! ❤️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: