1:a veckan med bloggen…

…känns bra, lite underligt och spännande. Det är intressant att klicka runt bland alla bloggar så många kloka tankar och perspektiv. Perspektiv är bra så slipper jag hamna i gamla hjulspår. Det är lätt att gå tillbaka till det där sättet jag kan, min vana men det var ju mitt sätt och min ovana som försatte mig i denna situation. Det är lätt att vara realistisk i tanken och svårt att omsätta det i praktiken. Jag har ofta haft en positiv bild av världen och tror gott om människor men tanken på att det alltid finns flera perspektiv på en situation har funnits där i bakhuvudet och ställt till det.

Under hösten har jag haft stora svårigheter att umgås med människor, det var lättare att dra sig undan för jag orkade inte fokusera mer än 5 min på ett samtal. När jag hamnade i situationer där jag skulle fatta beslut blev jag tyst eller svarade, vet inte. Under hösten upplevde jag rädsla, ångest och ensamhet som aldrig förr, något som var helt nytt för mig. Jag var ju den där glada, utåtriktade personen som ville det mesta. Helt plötsligt ville jag ingenting. Allt var elände och en känsla om hopplöshet trängde sig på. Ska livet vara såhär, var finns den glada Linda?

Jag börjar känna igen mig själv nu och jag har lärt mig att förstå kroppens signalen bättre och att även lyssna på dem. Det är svårt att pausa sig själv och stanna upp men det handlar om korta pauser då och då under dagen. Stressa inte vidare till nästa möte, stanna upp och ta 5 min för att komma i balans, gör några djupandningar. Jag har läst att det är bra att le för att det får kroppen att reagera på ett positivt sätt så ibland står jag där och småler fast inget speciellt har hänt och faktiskt så blir jag gladare. Ett leende smittar så le mer. Ja denna text tog en annan väg än vad jag tänkte och så får det vara, jag behövde skriva om det och gjorde det.

Var dig själv, för annars finns det ingen som du.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: