Yoga dag 2

Jag känner mig trött idag, så först blev det 5 min solhälsning sedan 5 min krigare A där jag pumpade upp och ned för att få lite puls och känna flåset (blir flåsig fort) Avslutade med 3 olika övningar för att öppna upp höften, ca 10 min.

Bilderna ovan är en av många favoritövningar som sträcker och töjer. Vid varje andetag kan jag töja och det känns så skönt när det sträcker. Känner mig skakig i kroppen så nu blir det en kopp kaffe i soffan och vänta in familjen. Lite fredagsfys innan fredagsmys. Trevlig fredag!

Annonser

En reaktion till “Yoga dag 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.