search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Yoga every damn day

1 Februari och jag tänker utmana mig själv med #yogaeverydamnday.

Jag tänker ofta att jag ska yoga mera men hittar ofta en ursäkt eller så börjar jag med något och så känner jag nej detta ville jag inte göra och då ger jag upp. Tanken med yoga i februari är att jag ska lyssna till mig själv och min kropp, vad behöver den just idag?

Yoga är en fantastisk träningsform där du själv väljer dina flöden, ska det vara en kort stund, ett längre pass, stillhet med inslag av meditation eller ska det vara ett pass med styrka och flås.

Ikväll testade jag några yoga övningar för att stärka armar och mage. Det hela tog 14 min och längre behöver det inte vara. Jag tänker inrikta mig på att stärka mage, rygg och höften. Allt hänger ihop och just nu känner jag mig svag i mage och rygg. Kan bero på att min aktivitet sedan 6 månader tillbaka har bestått av promenader, något enstaka styrkepass men kroppen som vikt samt några korta spinningpass.

Namaste yogisar

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: