search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Att komma tillbaka till arbetsplatsen

Jag tycker om att arbeta, jag tycker om att prestera, jag tycker om att skapa, jag tycker om att lära och läras. Någonstans på vägen glömde jag bort mig själv, mitt driv fanns där eller snarare min vilja till att vara duktig, för jag är duktig men sällan helt nöjd, det kan alltid bli bättre, för när är det bra?

Detta är något som jag brottas med och vissa dagar då tänker jag inte på det alls men idag har det snurrat runt i mitt huvud. För första gången sedan jag blev sjuk har jag startat upp datorn, läst läroplanen och skapat en planering, en gemensam planering för mitt arbetslag. Tvivlen fanns där, är det bra nog, har jag fått med mig allt, vad kommer de andra att tänka? Känslan av att sitta där i arbetsrummet och åter få använda min kunskap som jag faktiskt har, var en fantastisk känsla. Idéerna kommer och jag måste finna en struktur i upplägget. Det där med rörigt är inte min grej. Det var lugnt och skönt, jag satt i min arbetsbubbla och helst plötsligt hade det gått 2 timmar. Vilken härlig känsla jag hade med mig till kafferasten. Jag känner mig glad över mitt arbete, tycker strukturen känns tydlig och kopplar till målen. Sedan måste jag komma ihåg att har jag glömt något eller ändras något så beror det inte på mig som person och att det handlar om elevernas bästa. Att resten av tiden bestod av tekniska avbrott skapade en aningen ångest men jag tog mig genom det.

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: