Migrän och solrosor

Jag kände det redan igår, den starka tröttheten och obehagskänslan i kroppen. Det var flera månader sedan som jag känt dessa kroppsliga fenomen. Det blir bättre när jag ligger ner och värre när jag rör på mig, illamåendet kom vid lunch, likaså ljuskänsligheten, tog jag en Alvedon, satt på mig solglasögonen, la mig på soffan ute på verandan och blundade. Ogillar migränen då jag ofta får synrubbningar och det känns som om jag befinner mig i en bubbla, avskärmad från verkligheten.

Migrän är ett tecken för mig att nu behöver kroppen återhämtning och vila. Slappna av andas, vätskeersättning och stretcha är min första hjälpen vid migrän. Hjälper inte det så blir det sängen i ett mörkt rum och godis i form av salt och blandat som någon familjemedlem får inhandla. Tack 🙏🏻

Läste på 1177 att vid 40 brukar migränen minska så det känns ju lovande, har bara några månader kvar innan 39 byts ut till 40. 😉

En kopp kaffe och något sött fick upp mig på benen igen, att ströva runt i trädgården och njuta av allt som växer får vara min underhållning idag. Solrosorna, självsådd sig från förra året är mäktiga och har tagit över en del av mina odlingar. Upp till fem meter kan de bli 🤩

Har du en favoritblomma? Vilken?

Nu ska jag inta vätskeersättning och hoppas att migränen försvinner helt snart. Maken har åkt på golf så jag ringde efter hjälp så att barnen kommer till sin träning. Ha det gott! 🌻

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: