Influensan har oss i sitt grepp

Här kommer en liten uppdatering kring vårt elände just nu.

Sedan 31/1 har det varit sjukstuga hos oss. 2/2 blev maken sjuk och jag han med två träningspass innan bacillerna fick grepp om mig också. Feber i dagarna fyra, med en värk i kroppen som var så intensiv att jag var tvungen att Alvedon så att jag kunde sova. Träningsvärk och influensa är en dålig kombination.

På fredagsmorgon vaknade ena sonen med feber så nu har vi 4/5 sjuka i huset. Jag fick en läkartid på fredagseftermiddag eftersom jag är andfådd och att gå upp för trappen var en utmaning. Träffade en bra läkare som skickade mig på röntgen och vi kunde utesluta lunginflammation, skönt. Eftersom jag vara astma fick jag en intensivkur med kortison och jag kan säga att det finns lite pigghet i kroppen igen även om hostan drar ner allmäntillståndet.

Idag söndag vaknade jag upp med en utvilad känsla i kroppen men dottern vakande upp med 39 grader och huvudvärk och gråt 😢 Det har alltså börjat om. Maken känner sig sämre och mitt tålamod är litet.

Sist familjen var sjuk samtidigt var i juni 2015 när vi alla blev magsjuka en efter en och jag var gravid med Elin, trodde jag skulle föda barn då. Senaste gången jag hade influensa var 2007 när jag väntade pojkarna men nu har vi alltså drabbats hårt så imorgon blir det att ringa läkaren igen och se vad dotterns höga feber beror på.

Några fler som är sjuka?

Nu ska jag dricka näringsjuice med sting i!

Morötter, apelsin, citron och ingefära.
Syrlig med c-vitamin

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

3 reaktioner till “Influensan har oss i sitt grepp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: