search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Recept på kärlek

Ibland kommer stunder och tillfällen som gör att jag måste tänka till. Vad tycker och tänker jag om detta. Den senaste tiden har jag funderat en del på kärlek, vad är kärlek och vad betyder det för mig?

Detta är vad jag kom fram till:

Kärleken kommer på olika vis och den stannar så länge den vårdas ömt, med respekt, med humor, närhet och kompromisser. Stanna upp och se den lilla glimten i ögat, det vackra leendet, tåren som rinner, ilskan som kokar och påminn dig om att du är min och jag är din. Kärlek handlar om att förälska sig många gånger och varje gång i samma person. ❤️

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: