Tanken och kroppen är sammankopplade

God morgon, jag älskar min säng! Den är så skön att sova i men varför är jag så stel i kroppen när jag vaknar. Ligger här på golvet och försöker stretcha och slås av att jag har en livskris.

Tidigare ansåg man att hjärnan var till för tankar och att kroppen var skild från den. Idag vet vi bättre och förstår att tanke och kropp hör ihop. Alltså, vi har gått från att vi har en kropp till att vi är vår kropp.

Detta är logiskt men det som inte är logiskt är min föreställning om min fysik som är från när jag var 25 år och en 5 km löprunda var gjord utan problem mot idag när jag efter 3 km behöver 2 timmars återhämtning för att orka igenom resten av dagen.

Så idag är dagen när jag tänker att det är dax för tanken att acceptera att jag inte kan tävla mot mitt 25 åriga jag utan att jag måste börja från börja i en takt som gör att jag bygger upp styrka och uthålligheten igen.

Va f-n jag har fött barn jag är sjukt stark 💪🏼 eller vänta det är snart 3 år sedan sist. Jag kan inte leva på gamla meriter, dax för denna kropp att resa sig upp och glida runt i det välbehag jag skapar.

Trevlig måndag mina vänner 😘

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: