search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Tanken och kroppen är sammankopplade

God morgon, jag älskar min säng! Den är så skön att sova i men varför är jag så stel i kroppen när jag vaknar. Ligger här på golvet och försöker stretcha och slås av att jag har en livskris.

Tidigare ansåg man att hjärnan var till för tankar och att kroppen var skild från den. Idag vet vi bättre och förstår att tanke och kropp hör ihop. Alltså, vi har gått från att vi har en kropp till att vi är vår kropp.

Detta är logiskt men det som inte är logiskt är min föreställning om min fysik som är från när jag var 25 år och en 5 km löprunda var gjord utan problem mot idag när jag efter 3 km behöver 2 timmars återhämtning för att orka igenom resten av dagen.

Så idag är dagen när jag tänker att det är dax för tanken att acceptera att jag inte kan tävla mot mitt 25 åriga jag utan att jag måste börja från börja i en takt som gör att jag bygger upp styrka och uthålligheten igen.

Va f-n jag har fött barn jag är sjukt stark 💪🏼 eller vänta det är snart 3 år sedan sist. Jag kan inte leva på gamla meriter, dax för denna kropp att resa sig upp och glida runt i det välbehag jag skapar.

Trevlig måndag mina vänner 😘

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: