search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

En oas mitt i ökentorka eller en ö i ett stormigt hav. En oas finns där man själv vill att den ska finnas. Den lugnar, skapar trygghet och jag blir mer närvarande.

Jag tror det handlar om en inre ro som hjälper mig att njuta just nu där jag befinner mig. För att ha inre ro krävs balans hos mig själv, en trygghet i mitt inre där jag tror på mig själv. ⭐️

Hur hittar jag mig själv, när jag inte riktigt vet vem jag är längre. Kan man någonsin veta vem man är? Allt är föränderligt och så måste ju jag också förändras och utvecklas. Jag skulle inte vara där jag är idag om jag inte hade utvecklats om jag inte hade velat veta mer. Jag kan veta vad jag tycker om men jag kan också lära mig nya saker att tycka om. Saker som jag inte ens visste fanns.

Jag vill veta mer, jag vill utvecklas, jag vill vara den bästa versionen av mig själv. Den bästa versionen vågar vara ledsen, vågar säga stopp och nej istället för att alltid säga ja när det låter kul eller intressant. Den bästa versionen av mig kommer att glömma saker men se det som en del av mänskligheten.

Hur rimligt är det att komma ihåg alla elevers resultat på alla prov? Hur rimligt är det att komma ihåg alla saker när en hel familj ska åka på semester? Hur rimligt är det att själv ansvara för allas födelsedagar och sedan straffa sig själv i tanken när man glömt? Alla glömmer, jag ska träna på att vara lika förstående mot mig själv som jag är mot min omgivning. Jag är inte bättre än någon annan, vi är olika och det är bra. ❤️

Jag kan jag har bara inte lär mig än.

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: