search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Våren är här…

…eller i alla fall är vårmånaden mars kommen men hos mig är det höga snövallar, minusgrader och snöfall nästan varje dag. I februari börjar det klia i fingrarna och tankeverksamheten kring trädgården tar fart. Vår trädgård har genomgått en stor förvandling de senaste 7 åren då vi tagit bort 32 träd, två små skogspartier som funnits på tomten sedan huset byggdes i början på 40-talet. Vi har flyttat infarten och grävt för dränering. Förvandlingen har blivit toppen oc( nu väntar vi på att alla buskar, träd och häckar ska växa upp och rama in tomten. Den översta bilden är tagen då vi köpte huset. De mindre tre bilderna visar förändringen som skett hittills.

I år handlar det mesta om odling och det ska bli härligt att få se alla planteringar frodas under sommaren. Redan i januari beställde jag hem lite nya odlingstillbehör för att testa på lite nya metoder. Jag odlar enbart i pallkragar och krukor. Drömmen vore ett kombinerat uterum som jag kan ha mina odlingar i. Eftersom jag inte kunde hålla mig har jag redan börjat så lite.

Solrosor, lupiner och tomat har fått kommit ner i jorden.

Tomaten är en skiva från romantika tomaten som du köper i affären. Har aldrig planterat en tomatskiva förut så vi får se hur det artar sig. Både lupinerna och solrosorna har kommit upp så nu måste jag fundera ut en bra plats för fortsatt tillväxt. Som vanligt tog jag i och sådde alla frön…ooops

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: