Yoga uppdatering av februariutmaningen.

Jaha så är februari snart slut och min utmaning #yogaeverydamnday fick 10 starka dagar sedan kom feber, förkylning och en intensiv hosta som håller i sig. På det blev alla tre barnen sjuka i omgångar så 1,5 vecka med vab och en make som var på tjänsteresa. En rejäl utmaning som jag klarade bättre denna gång än i höstas. Jag är ändå väldigt trött…

Nu har jag 4 dagar kvar och jag hoppas kunna göra några mer avancerade flöden. Ett yoga mål till sommaren tänker jag ha och det lutar åt någon handstående variant. Är så imponerad av de yogisar som har hittat sin styrka och kroppskontroll och gör dessa häftiga poser (bild kommer). Kroppskontroll är något jag tänker på mycket. Just nu har jag börjat få kontroll på min andning och att hitta lugnet efter stressiga stunder. Det jag insett är att sömn och att finna stunder för mig själv är viktigt. När jag inte får till de två sakerna börjar jag nalla på energin jag byggt upp och det går fort att tömma energi när jag inte fyllt på. En annan sak jag funderat på är vad som är trötthet och vad som är ångest. Jag börjar tro att det kan vara så att när jag är trött och försöker göra saker ändå tex åka och handla så tolkar jag det som att ångesten är på väg istället för att förstå att jag är trött. Då borde jag ta 30 min och vila/meditera och slappna av för att fylla på energin. I torsdags kände jag mig så trött och att jag inte skulle orka åka och handla med tvååringen så jag shoppade på ICA online och tog hemkörning. Jag är så nöjd över mitt val och det gav mig faktiskt en timme till annat.

Någon annan som har tips på hur du aktivt vilar när du har en familj med småbarn?

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

En tanke på “Yoga uppdatering av februariutmaningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: