search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Yoga uppdatering av februariutmaningen.

Jaha så är februari snart slut och min utmaning #yogaeverydamnday fick 10 starka dagar sedan kom feber, förkylning och en intensiv hosta som håller i sig. På det blev alla tre barnen sjuka i omgångar så 1,5 vecka med vab och en make som var på tjänsteresa. En rejäl utmaning som jag klarade bättre denna gång än i höstas. Jag är ändå väldigt trött…

Nu har jag 4 dagar kvar och jag hoppas kunna göra några mer avancerade flöden. Ett yoga mål till sommaren tänker jag ha och det lutar åt någon handstående variant. Är så imponerad av de yogisar som har hittat sin styrka och kroppskontroll och gör dessa häftiga poser (bild kommer). Kroppskontroll är något jag tänker på mycket. Just nu har jag börjat få kontroll på min andning och att hitta lugnet efter stressiga stunder. Det jag insett är att sömn och att finna stunder för mig själv är viktigt. När jag inte får till de två sakerna börjar jag nalla på energin jag byggt upp och det går fort att tömma energi när jag inte fyllt på. En annan sak jag funderat på är vad som är trötthet och vad som är ångest. Jag börjar tro att det kan vara så att när jag är trött och försöker göra saker ändå tex åka och handla så tolkar jag det som att ångesten är på väg istället för att förstå att jag är trött. Då borde jag ta 30 min och vila/meditera och slappna av för att fylla på energin. I torsdags kände jag mig så trött och att jag inte skulle orka åka och handla med tvååringen så jag shoppade på ICA online och tog hemkörning. Jag är så nöjd över mitt val och det gav mig faktiskt en timme till annat.

Någon annan som har tips på hur du aktivt vilar när du har en familj med småbarn?

Annonser

En kommentar på “Yoga uppdatering av februariutmaningen.

  1. Vilken härlig blogg du har. Jag vill verkligen följa dig också. Jag känner igen både mig själv och min dotter som har tre underbara vilda pojkar, som under 2018 fyller 3, 6 och 8 år.

    Gillad av 1 person

Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: