Det snurrar och far

i mina tankar och det är dags att bjuda in. In till min värld precis när sommaren kommer. Kommer igen med några månader framför oss med värme, någon planerad semester och ljusa kvällar att sitta ute. Ute i vår natur och se hur träden, buskarna och växterna grönskar i alla dessa olika varianter av grönt. Grönt som bladen på syrenhäcken med sina lila blommor växandes i olika nyanser. Nyanser precis som livet, livet som vi lever här och nu.

Jag vill att det ska flyta fram, ge dig som läsare en illusion av att det jag skriver inte är en farligt eller något att vara rädd för. För jag vill ge dig bilden av det fantastiska vi har runtomkring oss samtidigt som vi lever med kaoset inuti vår kropp. Det är inget du ser direkt men ack vad det känns inuti. Du som har ett tränat öga kan se att axlarna är uppdragna eller att mitt pekfinger på högra handen trummar på min kind när jag sitter där. Ett tränat öga kan se spänningen i min kropp och hur andningen inte är lugn men inte heller häftig utan den är kortare för att jag andas uppe i bröstet och inte ner i magen. Med ditt tränade öga kan du också känna spänningen och hur min energi avger ett högre tempo och kanske vill du backa för du kan inte stå emot den känslan om du kommer för nära. Egentligen ser du den inte utan du känner den för att ditt tränade öga kan se alla de små sakerna som sker när den är påväg, ångesten vår fara och vän. Är det inte fascinerande vad vi registrerar utan att vi tänker det. Att vi går från ett möte med en person och hur den personens energi kan påverka den eller de som är i rummet.

Beteende – tanke – symtom ~ tanke – beteende – symtom ~ symtom – tanke – beteende

Vad som kommer först vet jag inte men det hänger ihop och där är min utgångspunkt för att lära mig mer om mig själv och mitt liv här och nu.

Det är fredag och en liten stund för mig själv fick jag här på verandan med ljudet från glassbilen och barnens skratt.

Önskar dig en fin kväll!

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: