Vab är trist och jag online shoppar

11:57 lunchen är precis klar. Potatis i ugn med kyckling och tzatziki. Känner mig en aningen speedad vilket kan bero på att jag druckit två stora koppar kaffe innan kl 10. Har varit med sonen till drive thru gällande Covid test, det gick ju smidigt, vill gärna hjälpa till vilket jag inte fick. Funderade på att utbilda mig till sjuksköterska så att jag kunde få topsa men insåg att sjukvården är inte mitt bästa ställe. Fortsätter på mitt spår som lärare, kan det rätt bra, tycker om att lära ut, att få leda och se leverans utveckling. Check på det.

Föreslog att maken skulle vabba nästa gång. Ja just det, jag är hemma och vabbar, dag 4. Barnet är snorigt och hostar, pigg och energisk för övrigt. Har städat, tvätta kläder och kör minst två diskmaskiner per dag. Drömmer om att få inspiration till att skriva på min roman, inspirationen har inte infunnit sig men jag har ändå skrivit 15 min om dagen. Är det något att ha? Ja det får vi väl se längre fram.

Tog ner 9 lådor lego från vinden och tänkte att familjen skulle bygga lego tillsammans. Bra ide, ingen som nappade så nu är legot undanplockat igen. Kanske ska sälja det på lösvikt och skänka pengarna till välgörenhet. Har pysslat en hel del med dottern, älskar när pysslet är klart och jag får städa undan. Rent och lugnt en stund iaf.

Har precis insett att denna husarrest som vi befinner oss i nu pga Covid-19 gör mig en aningen frustrerad. Har börjat fascinerat mig för juldekoration eller som det så vackert heter på Youtube Christmas decoration. Min födelsedag har inte ens passerat (om några dagar) och jag har redan börjat planerat för julen. Har bakat lussebullar och saffrans biscotti, vilket jag inte gjorde förra året för jag orkade inte. Jag har köpt hem julmust! För tre veckor sedan tänkte jag ilskna tankar om jag mannen bakom mig på ICA när han la upp två stora flaskor julmust. Japp nu för jag där och när jag ändå var i farten köpte jag 2 hg julskinka, smakade gott till frukosten vill jag lova. Har även onlineshoppat en del, hittad en röd klänning på rea som kanske passar till julen. Ja den passar till jul, kanske att den inte passar på min kropp till jul. Min mamma är bra på att sy så jag får tar hjälp av henne om det skulle bli för tokigt. Jaha, nu återstår lunchen och resten av eftermiddagen. Vem vet vad som kan dyka upp?

Är det för tidigt att börja dekorera inför julen? Gillar du jul? Hur tänker du kring jul? Vad gör du när du vabbar?

Tack för mig.

Ha en bra dag!

Hälsningar Linda

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: