search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Höstens första vab

Hej!

Hur har ni det idag?

Vår dag började med vab, höstens första vab. Känns bra att vi klarade två hela månader i förskolan innan baciller kom hem till oss.

Det är svårt att argumentera för vem som ska vabba framförallt när jag är den som inte tjänar så mycket pengar just nu. Känns som att det blir min lott i livet att vabba det kommande året eftersom jag pluggar. Att inte glömma är att jag ändå har startat ett företag så detta är helt nya områden för mig.

Familjen först men måste börja planera in backup för vab så jag minskar stressen hos mig själv.

Jag förundras över hennes glädje fastän hon är sjuk, hon är trött. Inte lika påhittig som vanligt utan har mer perioder av aktivitet istället för konstant aktivitet och sedan sitter eller ligger hon en längre stunder. Själv hade jag legat i soffan under täcket ätit glass och tittat på tv 😉

Lite feber, snorig och en hosta som låter lite otäck emellanåt, det är pipig inandning och jag blir nervös. Vill hosta åt henne men det kan jag inte. Hon vägrar att fräsa och en nässug känns för taskigt att använda. Tips på hur du lär ett barn att fräsa mottages!

Det blir vatten, festis och mjölk för att hålla vätskebalansen och en och annan piggelin.

Nu återstår att se hur jag som egen företagare söker ersättning för vab. Varje vecka lär jag mig nya saker #learningbydoing

Ha en bra dag! 🍁

Kram

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: