Höstens första vab

Hej!

Hur har ni det idag?

Vår dag började med vab, höstens första vab. Känns bra att vi klarade två hela månader i förskolan innan baciller kom hem till oss.

Det är svårt att argumentera för vem som ska vabba framförallt när jag är den som inte tjänar så mycket pengar just nu. Känns som att det blir min lott i livet att vabba det kommande året eftersom jag pluggar. Att inte glömma är att jag ändå har startat ett företag så detta är helt nya områden för mig.

Familjen först men måste börja planera in backup för vab så jag minskar stressen hos mig själv.

Jag förundras över hennes glädje fastän hon är sjuk, hon är trött. Inte lika påhittig som vanligt utan har mer perioder av aktivitet istället för konstant aktivitet och sedan sitter eller ligger hon en längre stunder. Själv hade jag legat i soffan under täcket ätit glass och tittat på tv 😉

Lite feber, snorig och en hosta som låter lite otäck emellanåt, det är pipig inandning och jag blir nervös. Vill hosta åt henne men det kan jag inte. Hon vägrar att fräsa och en nässug känns för taskigt att använda. Tips på hur du lär ett barn att fräsa mottages!

Det blir vatten, festis och mjölk för att hålla vätskebalansen och en och annan piggelin.

Nu återstår att se hur jag som egen företagare söker ersättning för vab. Varje vecka lär jag mig nya saker #learningbydoing

Ha en bra dag! 🍁

Kram

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: