Det blir som det blir…

Åh ge mig styrka, finn en ork, låt mig vila

Hur i helvete kan allt vara så j-la lugnt och i balans?

I min värld består morgonen av små kaos, lite tjafs om vem som tog smöret först eller vem som ska plocka undan vad. Borttappade saker, oro över ett prov, ett barn som ska bara och rostbrödet är slut.

Kommer jag att dricka mitt kaffe vid frukosten eller blir det att hälla upp kaffet i termos och hoppas hinna dricka det någon gång under dagen?

Detta jävla kaffe!

Hur svårt ska det vara att få dricka det varmt i en lugn miljö?

Familj = balans ➡️💋🍑

Familj = det finns en plan (min) ➡️ 5 viljor = 💥

🤷‍♀️ Kapitulera ➡️ andas ➡️ det blir som det blir

Familj = ❤️

Det handlar om att finna sig i stunden.

☕️➡️hemma på eftermiddagen 👍🏻

Det blir som det blir!

⭐️

PS kanske ska gå upp lite tidigare. DS

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: