search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Det här är mitt allra första inlägg. Jag känner mig pirrig, vad innebär detta?

Detta är en livsstilsblogg. Genom bloggen får du följa mig och min utveckling/ förändring som jag genomgår.

Lindas Oas kommer från min uppväxt. Det var en tillflyktsort där jag kunde känna lugn och tanka energi. En oas är individuell och handlar om att finna sin tillfredsställelse, just där man själv är. En ö i ett stormigt hav eller ett vattenhål i en ökentorka.

Min oas är naturen, en soffa, en yogamatta, en god kopp kaffe och tom i staden kan jag hitta min oas där jag får vara själv med mig och mina tankar. Redan i tonåren sökte jag stunder där jag fick vara ifred. Jag gick på promenad i skogen, tog en löprunda längs med stigarna som omringade mitt bostadsområde. Det fanns många härliga och fina platser att finna ro på. Att klättra upp på en av de stora stenarna och speja ut över bygden är något som jag minns som igår. Jag älskar att gå omkring och lyssna, titta, känna och lukta på det som vår natur har att erbjuda.

Att vara i min oas betyder att få fokusera helt på mig själv och mitt välbefinnande, vilket är välbehövligt då jag i början av juli 2017 tappade fotfästet och hamnade ur kurs. Lindas oas handlar om att finna sig själv och få balans mellan de olika pelarna vi bygger livet på.

Annonser

3 kommentarer på “Första blogginlägget

 1. ansobansoberg skriver:

  Låter spännande och intressant, så jag följer dig! ☺️

  Gillad av 1 person

 2. Låter spännande. Jag vill gärna följa din blogg.

  Gilla

  1. lindasoas skriver:

   Roligt att du vill följa mig. Välkommen!

   Gilla

Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.