Första blogginlägget

Det här är mitt allra första inlägg. Jag känner mig pirrig, vad innebär detta?

Detta är en livsstilsblogg. Genom bloggen får du följa mig och min utveckling/ förändring som jag genomgår.

Lindas Oas kommer från min uppväxt. Det var en tillflyktsort där jag kunde känna lugn och tanka energi. En oas är individuell och handlar om att finna sin tillfredsställelse, just där man själv är. En ö i ett stormigt hav eller ett vattenhål i en ökentorka.

Min oas är naturen, en soffa, en yogamatta, en god kopp kaffe och tom i staden kan jag hitta min oas där jag får vara själv med mig och mina tankar. Redan i tonåren sökte jag stunder där jag fick vara ifred. Jag gick på promenad i skogen, tog en löprunda längs med stigarna som omringade mitt bostadsområde. Det fanns många härliga och fina platser att finna ro på. Att klättra upp på en av de stora stenarna och speja ut över bygden är något som jag minns som igår. Jag älskar att gå omkring och lyssna, titta, känna och lukta på det som vår natur har att erbjuda.

Att vara i min oas betyder att få fokusera helt på mig själv och mitt välbefinnande, vilket är välbehövligt då jag i början av juli 2017 tappade fotfästet och hamnade ur kurs. Lindas oas handlar om att finna sig själv och få balans mellan de olika pelarna vi bygger livet på.

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

4 reaktioner till “Första blogginlägget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: