Livet ❤️

Bakom dig finns minnen.

Framför dig finns drömmar.

När dig finns kärleken.

Inuti dig finns allt du behöver.

Läste en vacker dikt ikväll. Författaren är okänd, jag tar inte åt mig äran men dikten säger allt jag vill känna just nu.

Jag är trött, mitt huvud går på högvarv, promenerar och gör några styrkeövningar hemma för att få kroppen att slappna av. Jag är lugn, inte orolig, jag tänker på döden och jag borde få panik men jag just nu känner jag mig saklig och lugn. Jag vill behålla det grundläggande lugnet för att klara vardagens olika variationer av utmaningar och stress.

Dagarna går, de är fyllda med familjen, arbete undervisning, problemlösning och utveckling. När lugnet lagt sig hemma försöker jag finna ro, jag gör fel och läser söker förståelse, har distans till det som skapar kaos hos många människor just nu. Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till detta virus som sprider sig över världen. Jag följer riktlinjerna, pratar med mina barn och låter vardagen vara så normal som möjligt.

Allt du behöver finns inom dig! ❤️

Publicerad av Linda

Hej! Välkommen till min blogg: Lindas oas ⭐️ Alla har en story och det här är min. Jag befinner mig mitt i livet, i familjekarusellen och testar att byta riktning för att prova något nytt. Jag försöker bryta vanor och skapa en hållbar förändring med fokus på hälsa, familj och det som får mig att må bra. Varför? För att jag körde för hårt, tappade fotfästet och hamnade till slut i utmattning med depression och panikångest. Smaka på den kombon, låter det tungt, ”jovars” det var det. Idag kan jag se tillbaka på tiden med glimten i ögat och ändå känna allvaret i sjukdomen. Jag har bara ett liv och det tar tid att läka 🙌🏻💗 Jag låter mina tankar flyga för att finna ett inre lugn och försöker finna mig själv igen. Tillsammans med min familj, vänner och andra intressanta människor får ni följa mig i min vardag och i min festlighet. Eftersom jag arbetar, studerar och har familj varierar tiden för mina blogginlägg. Följ mig gärna för att vara med när inläggen publiceras. Ha en bra dag!🌸 Mer om mig på Instagram: @lindafalkestrom Hi! Everyone has a story and this is mine. I am in the middle of life, with my family and I am about to change direction in life to try something new. I try to break habits and create a sustainable change focusing on health, family and what makes me feel good. Why? Because I was driving too hard, i got lost and ended up in exhaustion with depression and panic anxiety. Taste that combo, does it sound heavy, "oh yes" it was. Today I can look back with the twinkle in my eye but I still feel the seriousness of the disease. I have only one life! It talets time to heal 🙌🏻💗 I let my thoughts fly to find an inner calm and I'm trying to find myself again. More about me on Instagram: @lindafalkestrom

En tanke på “Livet ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: