search instagram arrow-down
Follow Lindasoas on WordPress.com

Kategori

Fredag – familjen och jag

WOW!

Utmaning antagen. Har försökt behålla lugnet och lämnat tankarna om jobbet på jobbet. Har lyckats bra. En hel vecka har jag arbetat halvtid, pluggat och jonglerat familjelivet.

No shit this is hard!

Bara att gå upp kl 6:30 och behöva vara redo 7:45 istället för 8:15 är stor skillnad. Det blev en omställning för hela familjen. Åter dags att kapa banden till curlingföräldern som jag haft lyxen att vara hela hösten. Att låta barnen komma försent och glömma saker är en del av verkligheten och vardagen. Älskade barn, ni kan så mycket❣️

………………………………………………………………………….

Jag har fått förmånen att lära känna sju nya individer. Vi har pratat om olika kulturer, skillnader – likheter, framtid – möjligheter, planerat – strukturerat och druckit kaffe. Inte konstigt att min hjärnan är trött.

Med spänning ser jag fram emot måndagen, det är alltid en nervositet att träffa nya människor och framför allt förtroendet som jag ges. Det vill jag förvalta väl.

Jag har försökt att skapa ett lugn i mig själv. En bra struktur och tydlig kommunikation gör att ingen behöver undra. Våga fråga har jag hört en massa och jag har anammat det. Vi har alla våra erfarenheter och gör olika. Att lyfta funderingar minskar trycket i hjärnan och ordningen infinner sig.

Det blir som det blir.

Att kontrollera framtiden är inget jag kan, därför har jag försökt att se det för var det är. En start, ett nytt blad eller en tom bok som jag med mina kollegor fyller med tankar, reflektioner och nyfikenhet.

Vad har du lärt dig denna vecka?

………………………………………………………………………..

Trevlig fredag!

Annonser
Kommentera
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: